Top 33 Obiective Turistice din județul Brașov

Obiective turistice din județul Brașov
Obiective turistice din județul Brașov

Avem o țară frumoasă, plină de peisaje superbe și monumente istorice fabuloase. Așezat în centrul țării, județul Brașov, poate concura cu siguranță la top 1 cel mai frumos județ din România.

Am pregătit pentru tine un ghid cu cele mai frumoase și importante atracții și obiective turistice din județul Brașov, unele dintre ele mai puțin cunoscute, pe care trebuie neapărat să le vizitezi dacă ajungi în zonă. 

1. Vârful Tâmpa și punctul de belvedere Brașov

Pe muntele Tâmpa este situat unul din cele mai vizitate locuri din Brașov și anume platforma de belvedere de lângă semnul BRAȘOV, la care poți ajunge pe jos sau cu telecabina. 

Foarte puțini din turiștii care ajung aici știu că la doar 10 minute dinstanță de aceasta se află și Vârful Tâmpa, la altitudinea de 960m.

Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/traseu-vf-tampa-960m-circuit-drumul-serpentinelor/

În centrul Brașovului te poți caza la Safrano Palace sau la Chic Studio Brașov, ambele au un scor foarte bun pe Booking.

Vârful Tâmpa - Brașov
Vârful Tâmpa - Brașov

2. Satele Peștera și Măgura

Dacă nu ai fost până acum în satele Peștera și Măgura, atunci trebuie să le pui pe listă! Acestea se află la aproximativ 1200 m altitudine şi sunt poziţionate unul lângă altul, exact la poalele munților Piatra Craiului, cu vedere și spre fața vestică a Munților Bucegi.

Îți recomand să descoperi frumusețea locurilor la pas sau cu bicicleta, urmând acest traseu de tip circuit, care trece prin ambele sate: https:/instatravel.ro/traseu-satul-pestera-judetul-brasov-21/

În satul Peștera te poți caza la Nobillis – Carpathian Residence, iar în Măgura la Pensiunea Mosorel, ambele au vedere spectaculoasă către munți.

Satele Peștera și Măgura - județul Brașov
Satele Peștera și Măgura - județul Brașov

3. Prăpăstiile Zărneștiului

Prăpăstiile Zărneștiului reprezintă un canion îngust, de unde se poate ajunge la Platoul Măgura sau la Cabana Curmătura. Prin chei accesul este permis doar pe jos sau cu bicicleta.

Pe traseu, vei fi impresionat de sălbăticia peisajelor și spectaculozitatea pereților de stâncă, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/prapastiile-zarnestiului/

În Zărnești te poți caza la Pensiunea Hora cu Brazi.

Prăpăstiile Zărneștiului
Prăpăstiile Zărneștiului - Top Obiective Turistice din județul Brașov

4. Cabana Curmătura

Situată tot în Masivul Piatra Craiului, sub curmătura dintre Piatra Mică și Vârful Turnul Pietrei Mari, Cabana Curmătura este o importantă bază turistică servind ca loc de popas drumeților care străbat potecile de pe Piatra Mică și creasta nordică a Pietrei Craiului. Poți ajunge aici urmând unul din traseele marcate, nu există acces auto. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/traseu-cabana-curmatura/

Detaliile despre condițiile de cazare și tarifele de la Cabana Curmătura le găsești aici.

Cabana Curmătura
Cabana Curmătura

5. Amfiteatrul Transilvania

Amfiteatrul Transilvania, se află într-unul din cele mai frumoase puncte de belvedere, oferind o panoramă de 360 grade spre Munții Bucegi și Piatra Craiului. 

Locația se află la 8 km de Moieciu de Jos, este total izolată de aglomerația orașului sau de alte pensiuni. Drumul până acolo nu este asfaltat, dar este accesibil. 

Am scris despre această locație aici: https://instatravel.ro/amfiteatrul-transilvania-2021/

Amfiteatrul Transilvania - Traseul ecoturistic T9
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Amfiteatrul Transilvania
Amfiteatrul Transilvania - Traseul ecoturistic T9
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Amfiteatrul Transilvania

6. Castelul Bran

Castelul Bran este unul dintre cele mai populare castele din România, vizitat atât de turiștii români, dar mai ales de cei străini. Legenda lui Dracula face din castelul Bran unul dintre cele mai căutate obiective turistice din județul Brașov, dar și de la noi din țară. 

Club Vila Bran este una dintre cele mai apreciate cazări din această stațiune turistică, în mod special de către familiile cu copii.

Castelul Bran - jud Brașov
Castelul Bran - Top Obiective Turistice din județul Brașov

7. Cabana Valea Sâmbetei

Cabana Valea Sâmbetei se află în munții Făgăraș, într-un cadru natural, oferind niște peisaje ireal de frumoasePoți ajunge doar pe jos, traseul pornește din apropierea mănăstirii Brâncoveanu.

Îți recomand să mergi atunci când înfloresc brândușele, în perioada 01-15 mai. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/cabana-valea-sambetei/

Dacă dorești să te cazezi în zonă îți recomand Transylvania Gusthouseeste foarte aproape de Sâmbăta de Jos.

Brândușe pe Traseu Cabana Valea Sâmbetei ©instatravel.ro
Obiective turistice din județul Brașov - Cabana Valea Sâmbetei

8. Complexul geologic de la Racoș

Cum ar fi să găsești un Lac de Smarald, Coloane de Bazalt, un Vulcan Stins și un Castel medieval, toate într-un singur loc? Deși ar putea părea un peisaj ireal, desprins din povești, el există și în realitate, găsim toate aceste minuni în același loc, la Complexul Geologic de la Racoș.

Am scris mai multe despre acest obiectiv turistic aici: https://instatravel.ro/complexul-geologic-racos-judetul-brasov/

În Racoș te poți caza la Casa Anna.

Complexul geologic de la Racos
Lacul de Smarald

9. Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche este un vechi lăcaș de cult săpat în piatră și este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai misterioase locuri din România. 

Unii oameni susțin că în această locație simt energii cu totul diferite comparativ cu orice altă locație din țara noastră, ei declară că simt o stare de bine, de echilibru, de liniște. Se spune că această energie ar face minuni, în sensul că ar fi vindecătoare.

Găsești aici impresiile mele de la această locație: https://instatravel.ro/misterele-de-la-sinca-veche-templul-ursitelor-22/

Foarte aproape de mănăstirea rupestră se află Pensiunea Confort Morosanu.

Mănăstirea rupestră Șinca Veche
Mănăstirea rupestră Șinca Veche

10. Wakeboard Brașov KOA

Wakeboard Brașov Koa este o locație de care foarte puțini turiști au auzit și care se află la o distanță de doar 14 km distanță de centrul vechi al Brașovului. Dacă vrei să încerci să te dai cu placa pe apă îți recomand cu drag acest loc.

Cazare în apropiere găsești la The Good House.

11. Plaiul Foii

Plaiul Foii este locul perfect din care poți să admiri Piatra Craiului. De aici încep numeroase trasee pe care le poți urma sau pur și simplu poți petrece câteva momente de relaxare în natură. Poți ajunge la locație cu mașina pe un drum asfaltat.

Dacă vrei să te cazezi la o cabană cu un view de poveste spre Piatra Craiului, atunci alege o cabană ce aparține de Complexul Turistic 7 Crai.

Plaiul Foii - jud Brașov
Plaiul Foii ©instatravel.ro

12. Cetatea Feldioara

Cetatea Feldioara este monument istoric naţional, fiind printre cele mai importante fortificaţii medievale săseşti. A fost construită în secolul XIII, de cavalerii teutoni aflați înTransilvania.

Am scris mai multe despre cetate aici: https://instatravel.ro/cetatea-feldioara-marienburg-transilvania/

În Feldioara nu sunt foarte multe cazări, dar Pensiunea SilvAnka se află foarte aproape de acest obiectiv turistic.

Cetatea Feldioara - jud, Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea Feldioara

13. Satul și Biserica fortificată din Viscri

Viscri este un sat mic, populația nu depășește câteva sute de locuitori, dar atrage anual zeci de mii de turiști. Acesta aparține Patrimoniului Mondial UNESCO. Biserica fortificată este atracția principală de aici.

Impresiile mele despre acest sat le găsești aici: https://instatravel.ro/viziteaza-cel-mai-frumos-sat-din-romania-viscri/

Îți recomand să te cazezi la Viscri 32.

Satul Viscri ©instatravel.ro
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Satul Viscri

14. Cetatea Rupea

Cetatea Rupea este o prezenţă remarcabilă de la mare distanţă datorită poziţiei dominante pe care o ocupă în apropierea drumului european E 60, fiind situată cam pe la jumătatea drumului dintre Brașov și Sighișoara, în orașul ce îi poartă numele.

A fost reabilitată și înscrisă în anul 2013 în circuitul turistic al României  și în lista cu cele mai spectaculoase obiective turistice din județul Brașov.

Mai multe detalii am scris aici: https://instatravel.ro/cetatea-rupea-transilvania-2021/

Te poți caza la Pensiunea Michael’s House, decorată cu prea mult roșu pentru gustul meu, dar apreciată de foarte mulți turiști.

Cetatea Rupea - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea Rupea

15. Treptele lui Gabony

Cel mai frumos loc din care putem admira Brașovul este cu siguranță de pe Vârful Tâmpa, dar puțini știu că mai există încă un punct de belvedere din care putem admira o altă parte a Brașovului, mai exact cartierul Valea Cetății (Răcădău) cu ai săi Munții Piatra Mare în zare, aflat pe traseul Treptele lui Gabony.

Detaliile traseului le-am scris aici: https://instatravel.ro/traseu-treptele-lui-gabony-167/

Dacă vrei să te cazezi în centru, foarte aproape de locul din care începe acest traseu, îți recomand apartamentul Mureșenilor 28.

Treptele lui Gabony - Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Treptele lui Gabony

16. Pietrele lui Solomon

Petrele lui Solomon este unul dintre cele mai deosebite locuri din orașul Brașov în care poți face o drumeție sau te poți relaxa ascultând susurul pârâului ori poți face un grătar în spațiile special amenajate în acest scop. 

Mai multe detalii am scris aici: https://instatravel.ro/pietrele-lui-solomon-brasov/

Foarte aproape de Pietrele lui Solomon te poți caza la Casa Zen, o cazare cu adevărat zen.

Pietrele lui Solomon - jud Brasov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Pietrele lui Solomon

17.Drumul Vechi spre Poiana Brașov

Drumul vechi spre Poiana Brașov este un traseu foarte ușor ce face legătura între Brașov și Poiana Brașov. Toamna vei găsi aici cele mai frumoase peisaje.

Detaliile traseului le-am scris aici: https://instatravel.ro/traseu-brasov-poiana-brasov-pe-drumul-vechi-2021/

În apropiere te poți caza la Schei Residence.

Drumul Vechi spre Poiana Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Drumul vechi spre Poiana Brașov

18. Vârful Postăvaru

Deși nu este un vârf foarte înalt, Vârful Postăvaru, are o altitudine de doar 1799 m, este unul dintre vârfurile cu cele mai spectaculoase priveliști din Munții Carpați.

Noi am ales să urcăm pe Postăvaru prin Poiana Brașov, detalii traseu aici: https://instatravel.ro/varful-postavaru-1799-m-traseu-usor/

Dacă vrei să te cazezi într-o locație de poveste, foarte aproape de acest vârf, o poți face la Yager Chalet. Ține cont că aici poți ajunge doar cu telegondola.

Vârful Postăvaru - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Vârful Postăvaru

19. Poiana Brașov

Poiana Brașov este cea mai renumită stațiune pentru sporturile de iarnă din România și totodată un important centru turistic internațional. Ea dispune de 9 pârtii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri și restaurante. 

Teleferic Grand Hotel rămâne în topul preferințelor de cazare din Poiana Brașov.

Poiana Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Poiana Brașov

20. Cetatea Prejmer

Cetatea Prejmer, care adăposteşte și Biserica Evanghelică Săsească Fortificată din localitate, denumită și bijuteria Transilvaniei, este una dintre cele mai bine păstrate fortificaţii din Europa dar şi unul din cele mai vechi obiective turistice din județul Braşov!

Acest obiectiv turistic este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și singurul loc din România notat cu trei stele în faimosul ghid turistic Michelin.

Detalii despre locație am scris aici: https://instatravel.ro/cetatea-prejmer-patrimoniu-unesco/

Pensiunea Diana este o cazare modestă, dar care oferă ciubar și piscină, și este situată foarte aproape de acest obiectiv turistic.

Biserica fortificată Prejmer - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea și Biserica fortificată Prejmer

21. Rezervația Naturală Valea Zimbrilor

Cerbi, reni, căprioare, păuni împart același areal cu legendarul animal, protejat în toată Europa, zimbrul. Din 1996 acesta a fost clasificat ca specie pe cale de dispariție. Vizitatorii și turiștii pasionați de recreere pot profita de bănci și foișoare la umbră, iar cei mici de spații de joacă. 

În apropiere te poți caza la Glampingul Spiritul Zimbrului.

Valea Zimbrilor - Obiective turistice județul Brașov
Rezervația Naturală Valea Zimbrilor

22. Cascada Urlătoarea

Cascada Urlătoarea ne duce cu gândul prima dată la cea de lângă Bușteni, însă nu vorbim despre aceea, ci de Cascada Urlătoarea de la Vama Buzăului. 

O plimbare relaxantă printr-un peisaj de poveste te vor conduce către aceasta. Trebuie să recunosc că am fost foarte surprinsă de cât de frumos este amenajat traseul și cât este de curat. Drumeția până la cascadă durează aproximativ jumătate de oră.

Gospodăria lui Nea Ion este o cazare tradițională, situată foarte aproape de Cascada Urlătoarea.

Cascada Urlătoarea - Vama Buzăului - Obiective turistice din județul Brașov
Cascada Urlătoarea - Vama Buzăului

23. Vârful Ciucaș

Vârful Ciucaș, se află la altitudinea de 1954 m, iar traseul montan parcurs de noi durează aproximativ 3-4 ore și este recomandat și drumeților începători. Mai multe detalii despre acest traseu aici: https://instatravel.ro/traseu-varful-ciucas-1954m-si-tigaile-mari/

Detalii despre Cabana Vârful Ciucaș și tarife găsești aici.

Cabana și Vârful Ciucaș
Cabana și Vârful Ciucaș

24. Cabana Mălăiești

Cabana Mălăiești este situată la altitudinea de 1720m, in Valea Mălăești, cea mai frumoasă vale din Bucegi strajuită de Bucșoiu și Padina Crucii. 

Cabana este una dintre cele mai vechi din Carpații românești și a avut o istorie destul de zbuciumată. Astăzi este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

Detalii despre condiții de cazare și tarife găsești aici.

Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cabana Mălăiești
Cabana Mălăiești

25. Cetatea Râșnov

Cetatea Râșnov reprezintă una dintre cele mai bine conservate cetăți de pe teritoriul Transilvaniei. A fost construită cu ajutorul Cavalerilor Teutoni la începutul secolului XIII, dar clădirile din piatră sunt ceva mai noi, datând din secolul XIV.

În apropiere te poți caza la Soho Lodge.

Cetatea Râșnov - Obiective turistice din județul Brașov
Cetatea Râșnov ©alinalicuriceanu

26. Dino Parc

Dino Parc Râșnov a fost inaugurat în 2015 și este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, unic în România.

Situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, parcul are o suprafață de 3,5 hectare și găzduiește 100 de dinozauri atestați științific, reproduși în mărime naturală conform ultimelor descoperiri paleontologice.

La doar 1.2 km distanță de Dino Parc, poți închiria unul dintre Apartamentele Bucegi.

Dino Parc Râșnov -Obiective turistice Brașov
Dino Parc Râșnov ©andrada

27. Peștera Valea Cetății

Peștera Valea Cetății (aflată în rezervația naturală cu același nume) este o atracție turistică de excepție aflată la doi pași de Cetatea Fortificată din Râșnov.

În apropiere găsești o cabană situată în mijlocul naturii: Heaven’s Nest.

Peștera Valea Cetății - Obiective turistice județul Brașov
Peștera Valea Cetății ©pestera-valeacetatii.ro

28. Cheile Râșnoavei

Este o locație perfectă pentru drumeție, bungee jumping, rapel, tiroliană, via ferrata, mountain biking, escaladă sportivă. În impresionantul perete din Cheile Râșnoavei – malul drept – s-au stabilit mai multe trasee alpine, dintre care cele mai cunoscute sunt Santinela Cheilor și Surplombele de Aur.

Green Cottage este cea mai bună opțiune dacă vrei să te cazezi aproape de Cheile Râșnoavei, va fi o cazare pe care nu o vei uita prea curând.

Cheile Râșnoavei - Obiective turistice județul Brașov
Cheile Râșnoavei ©alinalicuriceanu

29. Cetatea și biserica fortificată Hărman

O primă atestare documentară a cetății Hărman este realizată în anul 1240, la 15 ani după alungarea Cavalerilor Teutoni de pe meleagurile Țării Bârsei și preluarea acestora de către cistercienii de la Bârsa. Cu siguranță Biserica fortificată este printre cele mai bine păstrate din Transilvania.

Hotel Bielmann oferă spre închiriat camere în stil tradițional și își cucerește oaspeții prin facilitățile pe care le oferă: piscină, ciubar, loc e joacă pentru copii, etc.

Cetatea si biserica fortificata Hărman - Obiective turistice din județul Brașov
Cetatea și biserica fortificată Hărman ©alinalicuriceanu

30. Satul Șirnea

Declarat primul sat turistic din România în 1973, înfrățit, încă de pe vremea lui Ceaușescu, cu satul Rodemack din Franța, Şirnea, ascunde multe comori din tradițiile românești.

Descoperă această bijuterie a Transilvaniei de la poalele munților Piatra Craiului, la pas, pe traseul ecoturistic T1 – Hoinăreală prin Șirnea, marcat cu omuleț albastru. Vezi aici detalii traseu: https://instatravel.ro/hoinareala-iarna-sirnea-traseul-ecoturistic-t1

Cea mai frumoasă cazare din Șirnea o vei găsi la Tripsylvania Tiny House.

Primul sat turistic din România - Șirnea - jud Brașov
Primul sat turistic din România - Șirnea

31. Satele Fundata și Fundățica

Satele Fundata și Fundățica sunt situate la extremitatea sudică a judeţului Braşov. Din punct de vedere geografic, se află în bazinul ce se desfăşoară între masivele Bucegi şi Piatra Craiului, în culoarul Rucăr- Bran. 

Pentru a descoperi aceste meleaguri îți recomand să parcurgi unul dintre traseele ecoturistice, noi le-am parcurs pe următoarele:

Traseul ecoturistic T2: HaiHui prin Fundata detalii aici: https://instatravel.ro/iarna-prin-fundata-traseu-ecoturistic-t2/

Traseul ecoturistic T4: Hoinăreală prin Fundățica, detalii aici: https://instatravel.ro/hoinareala-prin-fundatica-traseu-ecoturisitc-t4/

Traseul ecoturistic T7: La pas prin Vama Giuvala, detalii aici: https://instatravel.ro/la-pas-prin-vama-giuvala-traseul-ecoturistic-t7/

În Fundata cel mai mult m-au impresionat căsuțele de hobbit de la Odai din Plai. În Fundățica poți încerca o cazare cu ciubar și saună la Heaven.  

Traseul ecoturistic T4 - Hoinăreală prin Fundățică
Traseul ecoturistic T4: Hoinăreală prin Fundățica
Fundata - Obiective turistice din județul Brașov
Traseul ecoturistic T2: HaiHui prin Fundata

32. Satul Poiana Mărului

Poiana Mărului este o comună formată doar din satul pitoresc cu același nume. Satul este mai puțin renumit decât vecinele sale Măgura, Peștera, Șirnea, Fundata, etc, deși este o zonă  ce ascunde peisaje fabuloase. Detalii aici: https://instatravel.ro/traseu-poiana-marului/

În Poiana Mărului te poți caza la My Little Village.

33. Centrul vechi din Brașov

Aici includem toate comorile pe care Brașovul le deține și cu care se mândrește: Biserica Neagră, Piața Sfatului, Aleea de sub Tâmpa, Turnul Negru și Turnul Alb, Zidul Cetății cu ale sale Bastioane, Poarta Ecaterinei, Poarta Șchei Srada Sforii, aleea pietonală Strada Republicii, Sinagoga Beit Israel.

Tot în Brașov găsim și numeroase muzee printre care enumerăm Muzeul de Artă, Muzeul Casa Mureșenilor, Casa Sfatului, Muzeul Civilizației Urbane, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Muzeul de Etnografie, Muzeul Prima Școală Românească, etc.

În curând vom reveni cu un articol dedicat special obiectivelor turistice din orașul Brașov, în acest articol am dorit să punem accentul pe atracțiile și obiectivele turistice din restul județului.

O altă recomandare de cazare din orașul Brașov pe care ți-o voi face este Hotelul Kronwell, situat chiar lângă gara din Brașov. Aici vei găsi cel mai frumos centru de SPA & welness din oraș.

Biserica Neagră - Obiective turistice din județul Brașov
Biserica Neagră ©alinalicuriceanu

Unde ne-am mai cazat în județul Brașov?

Cabana 365

Cabana 365 este situată în Moieciu de Jos și are vedere spectaculoasă spre munții Piatra Craiului și Bucegi și este o cabană de tip A frame. 

Dacă ar fi să descriu această locație într-un singur cuvânt, aș spune că este foarte hygge. Hygge este un cuvant danez ce s-ar traduce în română ca “biniște”, descrie o stare de bine amestecată cu fericire, liniște, căldură și simplitate, stări influențate de mai mulți factori. 

Natura, geamurile mari, lumina naturală, lumânările, șemineul, soba de teracotă, texturile naturale, păturicile pufoase, colțișorul de citit, băuturile calde, toate aceste lucruri creează această atmosferă nordică, care se spune că ar fi secretul fericirii.

Mai multe detalii despre acest mic colț de rai am scris aici: https://instatravel.ro/cabana-365-moieciu-de-jos/

Rezervă o cameră pe Booking aici.

Cabana 365 - cazare Moieciu de jos
Cabana 365 - cazare Moieciu

Chic Studio Silver Mountain

Pentru o vacanță perfectă îți recomand și o cazare magică, în Poiana Brașov: apartamentul Chic Studio Silver Mountain. Aici vei găsi o bucătărie utilată cu tot ce ai nevoie pentru a servi cafeluța și micul dejun acasă, în siguranță.

Seara poți comanda cina la pachet și o poți savura în fața șemineului, relaxându-te după traseele de pe munte sau după turele de ski.

Acest loc este amenajat cu foarte mult bun gust, proprietarii au acordat o atenție deosebită detaliilor, pe lângă dotările standard vei găsi și un pick-up, un șemineu și un balansoar tip ou în balcon.

Rezervă o cameră pe Booking aici.

Chic Studio Silver Mountain

Și dacă tot ai ajuns aici, poți profita de avantajele celor cazați în complexul Silver Mountain! Pentru 100 lei/pers. poți avea acces la centru de wellness și spa.

Silver Mountain
© Silver Mountain

Cauți altă cazare în județul Brașov?

Booking.com

CĂLĂTORIA TA ÎNCEPE ACUM!

Descoperă județul Brașov și împărtășește experiența cu noi pe instagram! Folosește hashtagul #instatravelro și dă-mi tag pe @alinalicuriceanu

Autor Articol: ©Alina Licuriceanu

Foto:© alinalicuriceanu

8 thoughts on “Top 33 Obiective Turistice din județul Brașov”

  1. BUNA. SUNT DIN CHISINAU SI IMI PLANIFIC SA FAC O MINI VACANTA IN BRASOV. INFORMATIA A FOST SUPER UTILA. MULTUMESC.

  2. WOW! Cate locuri frumoase de care habar nu aveam 🙈 Multumesc pentru articolul detaliat, sunteti printre putinii bloggeri care oferiti atat de multe informatii! Bravo!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top