Top 33 Obiective Turistice din județul Brașov

Avem o țară frumoasă, plină de peisaje superbe și monumente istorice fabuloase. Așezat în centrul țării, județul Brașov, poate concura cu siguranță la top 1 cel mai frumos județ din România.

Am pregătit pentru tine un ghid cu cele mai frumoase și importante atracții și obiective turistice din acest județ, unele dintre ele mai puțin cunoscute, pe care trebuie neapărat să le vizitezi dacă ajungi în zonă. 

Obiective turistice din județul Brașov
Obiective turistice din județul Brașov

1. Orașul Brașov

Orașul Brașov este așezat în inima județului și este locul perfect din care să pornești în explorararea acestei regiuni. Acesta deține obiective turistice impresionante și cunoscute în întreaga lume, cum ar fi: Biserica Neagră, Piața Sfatului, Aleea de sub Tâmpa, Turnul Negru, Turnul Alb, Zidul Cetății cu ale sale Bastioane, Poarta Ecaterinei, Poarta Șchei, Srada Sforii, aleea pietonală Strada Republicii, Sinagoga Beit Israel etc. 

Tot în Brașov găsim și numeroase muzee printre care: Muzeul de Artă, Muzeul Casa Mureșenilor, Casa Sfatului, Muzeul Civilizației Urbane, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Muzeul de Etnografie, Muzeul Prima Școală Românească etc.

În acest articol am făcut un clasament cu TOP 50 obiective turistice de vizitat în orașul Brașov: https://instatravel.ro/brasov-top-obiective-turistice/.

Dacă vrei să te cazezi în Brașov îți recomand Hotelul Kronwell, situat chiar lângă gară. Aici vei găsi cel mai frumos centru de SPA & welness din oraș.

Brașov - obiective turistice
Biserica Neagră
Vedere de la Turnul Alb - Brașov
Turnul Alb

2. Satul Peștera

Dacă nu ai fost până acum în satul Peștera, atunci trebuie să-l pui pe listă! Acesta se află la aproximativ 1200 m altitudine şi este poziționat la poalele munților Piatra Craiului, cu vedere și spre fața vestică a Munților Bucegi.

Îți recomand să descoperi frumusețea locurilor la pas sau cu bicicleta, urmând acest traseu de tip circuit: https:/ instatravel.ro/traseu-satul-pestera-judetul-brasov-21/.

În satul Peștera te poți caza la Nobillis – Carpathian Residence, o pensiune cu o vedere spectaculoasă către munți.

Satele Peștera și Măgura - județul Brașov
Satul Peștera - județul Brașov

3. Prăpăstiile Zărneștiului

Prăpăstiile Zărneștiului reprezintă un canion îngust, de unde se poate ajunge la Platoul Măgura sau la Cabana Curmătura. Prin chei accesul este permis doar pe jos sau cu bicicleta.

Pe traseu, vei fi impresionat de sălbăticia peisajelor și spectaculozitatea pereților de stâncă, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului. Detalii traseu: https://instatravel.ro/prapastiile-zarnestiului/.

În Zărnești te poți caza la Pensiunea Hora cu Brazi.

Prăpăstiile Zărneștiului
Prăpăstiile Zărneștiului - Top Obiective Turistice din județul Brașov

4. Cabana Curmătura

Situată tot în Masivul Piatra Craiului, sub curmătura dintre Piatra Mică și Vârful Turnul Pietrei Mari, Cabana Curmătura este o importantă bază turistică servind ca loc de popas drumeților care străbat potecile de pe Piatra Mică și creasta nordică a Pietrei Craiului. Poți ajunge aici urmând unul din traseele marcate, nu există acces auto. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/ traseu-cabana-curmatura/.

Cabana Curmătura
Cabana Curmătura

5. Amfiteatrul Transilvania

Amfiteatrul Transilvania, se află într-unul din cele mai frumoase puncte de belvedere, oferind o panoramă de 360 grade spre Munții Bucegi și Piatra Craiului. 

Locația se află la 8 km de Moieciu de Jos, este total izolată de aglomerația orașului sau de alte pensiuni. Drumul până acolo nu este asfaltat, dar este accesibil. 

Am scris despre această locație aici: https://instatravel.ro/amfiteatrul-transilvania-2021/.

Amfiteatrul Transilvania - Traseul ecoturistic T9
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Amfiteatrul Transilvania
Amfiteatrul Transilvania - Traseul ecoturistic T9
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Amfiteatrul Transilvania

6. Castelul Bran

Castelul Bran este unul dintre cele mai populare castele din România, vizitat atât de turiștii români, dar mai ales de cei străini. Legenda lui Dracula face din castelul Bran unul dintre cele mai căutate obiective turistice din județul Brașov, dar și de la noi din țară. 

Club Vila Bran este una dintre cele mai apreciate cazări din această stațiune turistică, în mod special de către familiile cu copii.

Castelul Bran - jud Brașov
Castelul Bran - Top Obiective Turistice din județul Brașov

7. Cabana Valea Sâmbetei

Cabana Valea Sâmbetei se află în munții Făgăraș, într-un cadru natural deosebit, oferind niște peisaje ireal de frumoasePoți ajunge doar pe jos, traseul pornește din apropierea mănăstirii Brâncoveanu.

Îți recomand să mergi atunci când înfloresc brândușele, în perioada 01-15 mai. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/ cabana-valea-sambetei/.

Dacă dorești să te cazezi în zonă îți recomand Transylvania Gusthouseeste foarte aproape de Sâmbăta de Jos.

Brândușe pe Traseu Cabana Valea Sâmbetei ©instatravel.ro
Obiective turistice din județul Brașov - Cabana Valea Sâmbetei

8. Complexul geologic de la Racoș

Cum ar fi să găsești un Lac de Smarald, Coloane de Bazalt, un Vulcan Stins și un Castel medieval, toate într-un singur loc? Deși ar putea părea un peisaj ireal, desprins din povești, el există și în realitate, găsim toate aceste minuni în același loc, la Complexul Geologic de la Racoș.

Detalii despre acest obiectiv turistic: https://instatravel.ro/complexul-geologic-racos-judetul-brasov/. În Racoș te poți caza la Casa Anna.

Complexul geologic de la Racos
Lacul de Smarald

9. Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche este un vechi lăcaș de cult săpat în piatră și este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai misterioase locuri din România. 

Unii oameni susțin că în această locație simt energii cu totul diferite comparativ cu orice altă locație din țara noastră, ei declară că simt o stare de bine, de echilibru, de liniște. Se spune că această energie ar face minuni, în sensul că ar fi vindecătoare.

Găsești aici impresiile mele de la această locație: https://instatravel.ro/misterele-de-la-sinca-veche-templul-ursitelor-22/.

Foarte aproape de mănăstirea rupestră se află Pensiunea Confort Morosanu.

Mănăstirea rupestră Șinca Veche
Mănăstirea rupestră Șinca Veche

10. Wakeboard Brașov KOA

Wakeboard Brașov Koa este o locație de care foarte puțini turiști au auzit și care se află la o distanță de doar 14 km distanță de centrul vechi al Brașovului. Dacă vrei să încerci să te dai cu placa pe apă îți recomand cu drag acest loc.

Cazare în apropiere găsești la The Good House.

11. Plaiul Foii

Plaiul Foii este locul perfect din care poți să admiri Piatra Craiului. De aici încep numeroase trasee pe care le poți urma sau pur și simplu poți petrece câteva momente de relaxare în natură. Poți ajunge la locație cu mașina pe un drum asfaltat.

Dacă vrei să te cazezi la o cabană cu un view de poveste spre Piatra Craiului, atunci alege o cabană ce aparține de Complexul Turistic 7 Crai.

Plaiul Foii - jud Brașov
Plaiul Foii ©instatravel.ro

12. Cetatea Feldioara

Cetatea Feldioara este monument istoric naţional, fiind printre cele mai importante fortificaţii medievale săseşti. A fost construită în secolul XIII, de cavalerii teutoni aflați în Transilvania.

Am scris mai multe despre cetate aici: https://instatravel.ro/cetatea-feldioara-marienburg-transilvania/.

În Feldioara nu sunt foarte multe cazări, dar Pensiunea SilvAnka se află foarte aproape de acest obiectiv turistic.

Cetatea Feldioara - jud, Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea Feldioara

13. Satul și Biserica fortificată din Viscri

Viscri este un sat mic, populația nu depășește câteva sute de locuitori, dar atrage anual zeci de mii de turiști. Acesta aparține Patrimoniului Mondial UNESCO. Biserica fortificată este atracția principală de aici.

Impresiile mele despre acest sat: https://instatravel.ro/viziteaza-cel-mai-frumos-sat-din-romania-viscri/

Îți recomand să te cazezi la Viscri 32.

viscri
Satul Viscri
Satul Viscri ©instatravel.ro

14. Cetatea Rupea

Cetatea Rupea este o prezenţă remarcabilă de la mare distanţă datorită poziţiei dominante pe care o ocupă în apropierea drumului european E 60, fiind situată cam pe la jumătatea drumului dintre Brașov și Sighișoara, în orașul ce îi poartă numele.

A fost reabilitată și înscrisă în anul 2013 în circuitul turistic al României și în lista cu cele mai spectaculoase obiective turistice din județul Brașov.

Mai multe detalii am scris aici: https://instatravel.ro/cetatea-rupea/. Te poți caza la Pensiunea Michael’s House, decorată cu prea mult roșu pentru gustul meu, dar apreciată de foarte mulți turiști.

Cetatea Rupea - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea Rupea

15. Satul Măgura

Priveliștea către Piatra Craiului și Bucegi, traseele de bicicletă, aerul curat, cât și peisajul montan desprins din vederile de altă dată, fac ca satul Măgura să fie unul tare îndrăgit și demn de comparat cu un sat din Elveția sau Austria.

Dacă vrei să explorezi acest sat, am scris aici un articol dedicat despre el: https://instatravel.ro/satul-magura/. Pentru cazare recomand Pensiunea Mosorel.

traseu Satul Măgura
Satul Măgura
traseu Satul Măgura

16. Satul Holbav

Satul Holbav este un alt sat de poveste din județul Brașov, foarte pitoresc, ce oferă peisaje comparabile cu cele din Măgura sau Peștera, dar mult mai puțin cunoscut. Eu am luat-o la pas până la Fereastra Holbav, loc pe care ți-l recomand cu drag: https:// instatravel.ro/traseu-fereastra-holbav/.

Pentru cazare recomand Căsuța din Valea Iepii sau Green Hill Panoramic.

Traseu Fereastra Holbav
Satul Holbav
Traseu Fereastra Holbav

17. Pietrele lui Solomon

Petrele lui Solomon este unul dintre cele mai deosebite locuri din orașul Brașov în care poți face o drumeție sau te poți relaxa ascultând susurul pârâului ori poți face un grătar în spațiile special amenajate în acest scop. 

Mai multe detalii am scris aici: https://instatravel.ro/pietrele-lui-solomon-brasov/. Foarte aproape de Pietrele lui Solomon te poți caza la Casa Zen, o cazare cu adevărat zen.

Pietrele lui Solomon - jud Brasov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Pietrele lui Solomon

18. Vârful Postăvaru

Deși nu este un vârf foarte înalt, Vârful Postăvaru, are o altitudine de doar 1799 m, este unul dintre vârfurile cu cele mai spectaculoase priveliști din Munții Carpați.

Noi am ales să urcăm pe Postăvaru prin Poiana Brașov, detalii traseu aici: https://instatravel.ro/varful-postavaru-1799-m-traseu-usor/.

Dacă vrei să te cazezi într-o locație de poveste, foarte aproape de acest vârf, o poți face la Yager Chalet. Ține cont că aici poți ajunge doar cu telegondola.

Vârful Postăvaru - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Vârful Postăvaru

19. Poiana Brașov

Poiana Brașov este cea mai renumită stațiune pentru sporturile de iarnă din România și totodată un important centru turistic internațional. Ea dispune de 9 pârtii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri și restaurante. 

Teleferic Grand Hotel rămâne în topul preferințelor de cazare din Poiana Brașov.

Poiana Brașov
Poiana Brașov

20. Cetatea Prejmer

Cetatea Prejmer, care adăposteşte și Biserica Evanghelică Săsească Fortificată din localitate, denumită și bijuteria Transilvaniei, este una dintre cele mai bine păstrate fortificaţii din Europa dar şi unul din cele mai vechi obiective turistice din județul Braşov!

Acest obiectiv turistic este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și singurul loc din România notat cu trei stele în faimosul ghid turistic Michelin.

Detalii despre locație am scris aici: https://instatravel.ro/cetatea-prejmer-patrimoniu-unesco/.

Pensiunea Diana este o cazare modestă, dar care oferă ciubăr și piscină, și este situată foarte aproape de acest obiectiv turistic.

Biserica fortificată Prejmer - jud. Brașov
Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cetatea și Biserica fortificată Prejmer

21. Rezervația Naturală Valea Zimbrilor

Cerbi, reni, căprioare, păuni împart același areal cu legendarul animal, protejat în toată Europa, zimbrul. Din 1996 acesta a fost clasificat ca specie pe cale de dispariție. Vizitatorii și turiștii pasionați de recreere pot profita de bănci și foișoare la umbră, iar cei mici de spații de joacă. 

În apropiere te poți caza la Glampingul Spiritul Zimbrului.

Valea Zimbrilor - Obiective turistice județul Brașov
Rezervația Naturală Valea Zimbrilor

22. Cascada Urlătoarea

Cascada Urlătoarea ne duce cu gândul prima dată la cea de lângă Bușteni, însă nu vorbim despre aceea, ci de Cascada Urlătoarea de la Vama Buzăului. 

O plimbare relaxantă printr-un peisaj de poveste te vor conduce către aceasta. Trebuie să recunosc că am fost foarte surprinsă de cât de frumos este amenajat traseul și cât este de curat. Drumeția până la cascadă durează aproximativ jumătate de oră.

Gospodăria lui Nea Ion este o cazare tradițională, situată foarte aproape de Cascada Urlătoarea.

Cascada Urlătoarea - Vama Buzăului - Obiective turistice din județul Brașov
Cascada Urlătoarea - Vama Buzăului

23. Vârful Ciucaș

Vârful Ciucaș, se află la altitudinea de 1954 m, iar traseul montan parcurs de noi durează aproximativ 3-4 ore și este recomandat și drumeților începători. Mai multe detalii despre acest traseu aici: https://instatravel.ro/ traseu-varful-ciucas-1954m-si-tigaile-mari/. Detalii despre Cabana Vârful Ciucaș și tarife găsești aici.

Cabana și Vârful Ciucaș
Cabana și Vârful Ciucaș

24. Cabana Mălăiești

Cabana Mălăiești este situată la altitudinea de 1720m, in Valea Mălăești, cea mai frumoasă vale din Bucegi strajuită de Bucșoiu și Padina Crucii. 

Cabana este una dintre cele mai vechi din Carpații românești și a avut o istorie destul de zbuciumată. Astăzi este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

Mai multe detalii despre această cabană găsești aici: https://instatravel.ro/traseu-cabana-malaiesti-glajarie/.

Top Obiective Turistice din județul Brașov - Cabana Mălăiești
Cabana Mălăiești

25. Cetatea Râșnov

Cetatea Râșnov reprezintă una dintre cele mai bine conservate cetăți de pe teritoriul Transilvaniei. A fost construită cu ajutorul Cavalerilor Teutoni la începutul secolului XIII, dar clădirile din piatră sunt ceva mai noi, datând din secolul XIV. În apropiere te poți caza la Soho Lodge.

Cetatea Râșnov - Obiective turistice din județul Brașov
Cetatea Râșnov ©alinalicuriceanu

26. Dino Parc

Dino Parc Râșnov a fost inaugurat în 2015 și este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, unic în România.

Situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, parcul are o suprafață de 3,5 hectare și găzduiește 100 de dinozauri atestați științific, reproduși în mărime naturală conform ultimelor descoperiri paleontologice.

La doar 1.2 km distanță de Dino Parc, poți închiria unul dintre Apartamentele Bucegi.

Dino Parc Râșnov -Obiective turistice Brașov
Dino Parc Râșnov ©andrada

27. Peștera Valea Cetății

Peștera Valea Cetății (aflată în rezervația naturală cu același nume) este o atracție turistică de excepție aflată la doi pași de Cetatea Fortificată din Râșnov.

În apropiere găsești o cabană situată în mijlocul naturii: Heaven’s Nest.

Peștera Valea Cetății - Obiective turistice județul Brașov
Peștera Valea Cetății ©pestera-valeacetatii.ro

28. Cheile Râșnoavei

Este o locație perfectă pentru drumeție, bungee jumping, rapel, tiroliană, via ferrata, mountain biking, escaladă sportivă. În impresionantul perete din Cheile Râșnoavei – malul drept – s-au stabilit mai multe trasee alpine, dintre care cele mai cunoscute sunt Santinela Cheilor și Surplombele de Aur.

Green Cottage este cea mai bună opțiune dacă vrei să te cazezi aproape de Cheile Râșnoavei, va fi o cazare pe care nu o vei uita prea curând.

Cheile Râșnoavei - Obiective turistice județul Brașov
Cheile Râșnoavei ©alinalicuriceanu

29. Cetatea și biserica fortificată Hărman

O primă atestare documentară a cetății Hărman este realizată în anul 1240, la 15 ani după alungarea Cavalerilor Teutoni de pe meleagurile Țării Bârsei și preluarea acestora de către cistercienii de la Bârsa. Cu siguranță Biserica fortificată este printre cele mai bine păstrate din Transilvania. 

Hotel Bielmann oferă spre închiriat camere în stil tradițional și își cucerește oaspeții prin facilitățile pe care le oferă: piscină, ciubăr, loc de joacă pentru copii, etc.

Cetatea si biserica fortificata Hărman - Obiective turistice din județul Brașov
Cetatea și biserica fortificată Hărman ©alinalicuriceanu

30. Satul Șirnea

Declarat primul sat turistic din România în 1973, înfrățit, încă de pe vremea lui Ceaușescu, cu satul Rodemack din Franța, Şirnea, ascunde multe comori din tradițiile românești.

Descoperă această bijuterie a Transilvaniei de la poalele munților Piatra Craiului: https:// instatravel.ro/satul-sirnea/. Cea mai frumoasă cazare din Șirnea o vei găsi la The Barn, un loc în care eu revin destul de des și despre care am și scris aici: https://instatravel.ro/the-barn-sirnea/.

Satul Șirnea
Primul sat turistic din România - Șirnea

31. Satele Fundata și Fundățica

Satele Fundata și Fundățica sunt situate la extremitatea sudică a judeţului Braşov. Din punct de vedere geografic, se află în bazinul ce se desfăşoară între masivele Bucegi şi Piatra Craiului, în culoarul Rucăr- Bran. 

Pentru a descoperi aceste meleaguri îți recomand să parcurgi unul dintre traseele ecoturistice, noi le-am parcurs pe următoarele:

Traseul ecoturistic T2: HaiHui prin Fundata detalii aici: https://instatravel.ro/ iarna-prin-fundata-traseu-ecoturistic-t2/. Traseul ecoturistic T4: Hoinăreală prin Fundățica, detalii aici: https://instatravel.ro/hoinareala-prin-fundatica-traseu-ecoturisitc-t4/. Traseul ecoturistic T7: La pas prin Vama Giuvala, detalii aici: https://instatravel.ro/la-pas-prin-vama-giuvala-traseul-ecoturistic-t7/.

În Fundata cel mai mult m-au impresionat căsuțele de hobbit de la Odai din Plai. În Fundățica poți încerca o cazare cu ciubar și saună la Heaven.  

Traseul ecoturistic T4 - Hoinăreală prin Fundățică
Traseul ecoturistic T4: Hoinăreală prin Fundățica
Fundata - Obiective turistice din județul Brașov
Traseul ecoturistic T2: HaiHui prin Fundata

32. Satul Poiana Mărului

Poiana Mărului este o comună formată doar din satul pitoresc cu același nume. Satul este mai puțin renumit decât vecinele sale Măgura, Peștera, Șirnea, Fundata etc, deși este o zonă  ce ascunde peisaje fabuloase. Detalii aici: https://instatravel.ro/poiana-marului-primavara/În Poiana Mărului te poți caza la My Little Village.

Traseu de primăvară Poiana Mărului
Poiana Mărului

33. Canionul 7 Scări

Canionul 7 Scări este spectaculos, destul de îngust și cu forme foarte interesante. Are o lungime de 160 metri cu o diferență de nivel de 58 metri și se află la altitudinea de 948 metri și a durat undeva la 30 de minute să-l traversăm. Prima parte este cea mai interesantă și mai plină de adrenalină, datorită scărilor verticale cu înălțimi de până la 15 m. Detalii traseu aici: https://instatravel.ro/traseu-canionul-7-scari/.

Canionul 7 Scări
Canionul 7 Scări
Traseu Canionul 7 Scări
Traseu Canionul 7 Scări

Unde ne-am mai cazat în județul Brașov?

The Barn Șirnea

The Barn sau șura din povești, cum îi spun eu, poate găzdui până la 4 persoane într-un spațiu open space. Dispune de toate facilitățile moderne cum ar fi: încălzire în pardoseală, bucătărie echipată complet, toaletă ultra moderna, iar în plus designul este parcă desprins din reviste.

Dacă vrei să afli mai multe despre această cazare te invit să citești articolul pe care i l-am dedicat în rubrica noastră de cazări deosebite https://instatravel.ro/the-barn-sirnea/, iar dacă vrei să faci o rezervare o găsești pe Booking aici.

The Barn Șirnea
The Barn Șirnea
The Barn Șirnea

Cabana 365

Cabana 365 este situată în Moieciu de Jos și are vedere spectaculoasă spre munții Piatra Craiului și Bucegi și este o cabană de tip A frame. 

Dacă ar fi să descriu această locație într-un singur cuvânt, aș spune că este foarte hygge. Hygge este un cuvant danez ce s-ar traduce în română ca “biniște”, descrie o stare de bine amestecată cu fericire, liniște, căldură și simplitate, stări influențate de mai mulți factori. 

Natura, geamurile mari, lumina naturală, lumânările, șemineul, soba de teracotă, texturile naturale, păturicile pufoase, colțișorul de citit, băuturile calde, toate aceste lucruri creează această atmosferă nordică, care se spune că ar fi secretul fericirii.

Mai multe detalii despre acest mic colț de rai am scris aici: https://instatravel.ro/ cabana-365-moieciu-de-jos/Rezervă o cameră pe Booking aici.

Cabana 365 - cazare Moieciu de jos
Cabana 365 - cazare Moieciu de jos
Cabana 365 - cazare Moieciu

Private Chalet

Dacă ești în căutarea unei vile pentru un grup mai mare, atunci îți recomand Private Chalet. Pensiunea este situată într-un peisaj specific montan, pe una dintre străduțele pitorești din Moieciu de Jos, mai exact pe ulița Bisericii. 

Locația este ideală pentru 8 persoane care vor să facă drumeții în zonă sau care pur și simplu vor să petreacă câteva zile de relaxare, la aer curat, privind munții din zare. Mai multe detalii despre această locație am scris aici: https://instatravel.ro/private-chalet-cazare-moieciu/. Rezervă o cameră pe Booking aici.

Private Chalet - cazare Moieciu de Jos
Private Chalet - cazare Moieciu de Jos
Private Chalet - cazare Moieciu de Jos

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, dacă ai întrebări pentru mine te rog să mi le adresezi în secțiunea din comentarii. 

Te invit să citești și alte articole din această categorie aici.

Descoperă județul Brașov și împărtășește experiența cu noi pe instagram! Folosește hashtagul #instatravelro și dă-mi tag pe @alinalicuriceanu

8 thoughts on “Top 33 Obiective Turistice din județul Brașov”

  1. BUNA. SUNT DIN CHISINAU SI IMI PLANIFIC SA FAC O MINI VACANTA IN BRASOV. INFORMATIA A FOST SUPER UTILA. MULTUMESC.

  2. WOW! Cate locuri frumoase de care habar nu aveam 🙈 Multumesc pentru articolul detaliat, sunteti printre putinii bloggeri care oferiti atat de multe informatii! Bravo!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top