Despre noi

Suntem Alina (33 ani) și Adrian (36 ani) – fondatorii acestui blog de călătorii. 

În trecut amândoi am lucrat la o firmă de consultanță financiară, iar din 2019 ne-am hotărât să ne reorientăm profesional și ne-am deschis un magazin online.

În anul 2021, în plină pandemie, ne-am mutat la Brașov și am lansat proiectul nostru de suflet: www.instatravel.ro

Am creat acest blog singuri, de la zero, fără să avem experiență în acest domeniu. Pasiunea pentru călătorii a fost singura care ne-a îndrumat către rezultatele de astăzi.

Am muncit mult, am vizionat sute de ore de tutoriale video pe youtube, am citit numeroase ghiduri și am învățat cele mai de preț lecții din propriile noastre greșeli.

Trebuie să recunoaștem faptul că ne-a fost foarte greu la început, habar nu aveam cum să folosim wordpress-ul și toate plugin-urile ce trebuiau instalate, nu cunoașteam pe nimeni cu experiență în acest domeniu care să ne dea măcăr câteva sfaturi și ne blocam adesea în niște lucruri care astăzi ni se par atât de simple… 🙂

Scopul acestui blog este de a promova locuri și spații de cazare inedite, în mod special din România și cât mai aproape de natură.

Aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți organiza singur drumețiile pe munte, city break-uri, circuite mai lungi prin țară sau liste întregi cu obiective turistice din zonele pe care ți-ai propus să le vizitezi.

InstaTravel în cifre

– peste 139.000 vizitatori unici/luna – www.instatravel.ro

– 13K urmăritori pe contul de Instagram

– sute de mii de interacțiuni și distribuiri în social media

– top 3 rezultate afișate de Google pentru zeci de cuvinte cheie

poza blog g

Contactează-ne!

Dacă vrei să iei legătura cu noi, ne poți scrie pe adresa de e-mail office@instatravel.ro.