Plajă Șuncuiuș

Am tot auzit în ultima perioadă de plaja de la Șuncuiuș care te duce direct cu gândul la Thailanda, la exoticul Krabi. Ne-am dorit foarte mult să ajungem la această locație să vedem și noi cum este!

Plaja Șuncuiuș este situată în mijlocul naturii, la poalele munților Pădurea Craiului din Parcul Natural Apuseni, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede. Deși este o plajă amenajată, datorită amplasamentului și a dimensiunii, pare o plajă sălbatică.

De ce să vizitezi Plaja Șuncuiuș?

La plaja Șuncuiuș vei găsi o zonă micuță, amenajată cu nisip fin ca la mare, cu câteva șezlonguri așezate strategic pentru a avea parte de relaxarea supremă.

Aici te vei conecta cu natura și te vei plimba cu mintea prin Thailanda sau alte locuri exotice, prima ta reacție când vei ajunge aici va fi doar, WOW, asta chiar este la noi?!

Plajă Șuncuiuș
Plaja Șuncuiuș

Este o locație grozavă, inedită, în care să îți petreci timpul liber, relaxarea este garantată datorită peisajul de excepție și a numărului mic de locuri disponibile. Comparativ cu o plajă de la mare sau dintr-o altă locație populară, aici este foarte liniște, totuși apa poate fi destul de rece, dat fiind faptul că se află în creierii munților.

În zonă mai poți face rafting pe Crișul repede sau via ferrata, sunt amenajate chiar lângă locație câteva trasee, pentru toate nivelurile de experiență. 

Plajă Șuncuiuș
Plaja Șuncuiuș

Video dronă 4k Plaja Șuncuiuș

Te invit să vizionezi clipul postat pe canalul nostru de YouTube și dacă ți-a plăcut dă-ne un Like, Share & Subscribe.

Tarif de vizitare Plaja Șuncuiuș

Închirierea șezlongului costă 15 lei, iar prețul unei nopți de cazare este în jur de 220 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun. Tariful se poate modifica în funcție de sezon.

Accesul la plajă este prioritar pentru clienții pensiunii Lavinia, și în măsura disponibilităților și pentru ceilalți turiști. Pentru acces și rezervare este necesar să urmați instrucțiunile de mai jos:

-Rezervarea de șezlong se face doar prin mesaj (data- numărul de șezlonguri dorite – nume), la numărul de telefon 0770641121.
-Rezervarea se face cu 1 sau 2 zile înainte și este valabilă doar cu confirmare, pentru a evita suprapunerile.
-După ora 11, rezervarea se pierde.
-Șezlongurile se ocupă în ordinea sosirii și se achită la barul pensiunii Lavinia.
-Nu permit accesul cu băuturi alcoolice/răcoritoare sau alte produse alimentare din exterior.
-Nu permit accesul cu pătură/rogojină/șezlong propriu.

Plajă Șuncuiuș
Plaja Șuncuiuș

Unde se află și cum ajungi la Plaja Șuncuiuș?

Plaja Șuncuiuș este situată în județul Bihor, la doar 64 de km de Oradea, 103 km de Cluj, la 230 de km de Timișoara și 544 de km de București. Din Turda vei merge spre Huedin – Negreni – Șuncuiuș.

Drumul este foarte accesibil, asfaltat, excepție făcând doar ultimii 2 km care nu sunt asfaltați, dar este un drum de țară care nu îți va ridica probleme. 

Cazare aproape de Plaja Șuncuiuș

La Plaja de la Șuncuiuș sunt două pensiuni în zonă unde vă puteți caza: Pensiunea Lavinia și Pensiunea Grădia. 

O altă pensiune prefertă de turiști, este Cabana Șuncuiuș.

Cauți altă cazare?

Booking.com

Te-ar mai putea intersa și...

I Giardini di Zoe

Citește

Cetatea Deva

Citește

Băile Termale Romane

Citește

City break Oradea

Citește

Îți mulțumesc că ai citit acest articol până la final, sper că ți-a plăcut și că ai găsit informații utile. Dacă ai întrebări pentru mine, cunoști locuri inedite, îți dorești să afli informații despre o locație anume, nu ezita să îmi scrii în comentarii. 

Ne găsești și pe InstagramFacebook sau YouTube. Nu uita să ne dai Like, Follow și Subscribe.

Colaborează cu noi: www.nordiczen.ro 

Să ne auzim cu bine!

Autor Articol: © Alina Licuriceanu

Foto:© alinalicuriceanu