căsuța cu mesteceni lanscape
Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

Căsuța cu Mesteceni este situată pe o proprietate retrasă, la poalele unei păduri de foioase, în imediata vecinătate a Satului cu flori din localitatea Ojasca, județul Buzău.

Această locație desprinsă parcă din poveștile cu zâne a fost pentru noi destinația perfectă pentru a ne reîncărca bateriile, după o săptămână foarte încărcată și solicitantă!

Am fost înconjurați de dealuri și păduri, multe specii de păsări, fluturi și un jacuzzi care a completat doza de răsfăț. 

Căsuța este gândită pentru o experiență romantică de cuplu, dar este la fel de potrivită și pentru familii cu copii, putând găzdui până la 4 persoane. 

Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni
Casuta cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

Spațiul interior este foarte generos, amenajat în stil danez după rigurozitățile conceptului Hygge. Cu alte cuvinte este foarte cozy, confortabil, simplu și eficient. Nu puteau lipsi dintr-o astfel de amenajare: șemineul, scaunul de citit și luminile foarte atent alese și poziționate strategic.

Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

În mitologia celtică, mesteacănul apare ca un copac sacru, a cărui prezență aduce prospețime și protecție și reprezintă simbolul unor noi începuturi! Așadar trunchiurile de mesteceni folosite în amenajare, alături de decorațiunile cu licheni naturali stabilizați, posibil să te ajute să îți faci ordine în gânduri și noi planuri de viitor.

Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

Facilități Căsuța cu Mesteceni

În primul rând, trebuie să știi că nu mai există alte spații de cazare în curte. Căsuța a fost integral doar a noastră și ne-am putut bucura de toate facilitățile puse la dispoziție fără a fi deranjați de absolut nimeni. 

Am avut la dispoziție un foișor în aer liber, un grătar, bucătăria din interior echipată complet, jacuzzi și șezlonguri, plus câteva aparate de fitness.

Casuta cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

Sinceră să fiu noi nu am profitat de posibilitatea de a face grătar, am comandat mâncare din oraș, a fost așa de frumos sus pe terasă încât am stat toată ziua acolo, view-ul este unul de excepție și relaxarea garantată!

Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni

Cât costă o noapte de cazare în Căsuța cu Mesteceni?

Când am închiriat noi tariful a fost de 600 lei/noapte și a trebuit să achităm înainte un avans de 40% pentru rezervare. Se pot caza până la 4 persoane (canapeaua este extensibilă), dar ține cont că spațiul este open space.

Rezervarea am făcut-o  telefonic 0755693751 – Andreea este foarte amabilă!

Căsuța cu Mesteceni
Căsuța cu Mesteceni
Satul cu flori cazare Buzău
Căsuța cu Mesteceni

Vezi toate fotografiile realizate din această locație pe Facebook aici.

Video dronă 4k - Căsuța cu Mesteceni

Te invit să vizionezi clipul postat pe canalul nostru de YouTube filmat cu drona de la Căsuța cu Mesteceni. Dacă ți-a plăcut dă-ne un Like, Share & Subscribe.

Ce poți să vizitezi în zonă?

Până de curând Ținutul Buzăului a fost prea puțin promovat, deși aici găsim numeroare obiective și atracții turistice de interes național care sunt absolut impresionante atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Din acest an lucrurile s-au schimbat în favoarea județului Buzău și geoparcul Ținutul Buzăului a devenit oficial geoparc internațional UNESCO. 

Dintre cele mai importante obictive și atracții turistice enumărăm: Vulcanii Noroioși, Babele și Trovanții de la Ulmet, Lacul Vulturilor, Lacul și Barajul de acumulare Siriu, Așezările Rupestre din Țara Luanei, etc. 

Vezi aici o listă completă cu cele mai frumoase obiective turistice pe care trebuie să le vizitezi dacă ajungi în județul Buzău: https://instatravel.ro/geoparcul-tinutul-buzaului-atractii-turistice/

Cauți altă cazare în județul Buzău?

Booking.com

Te-ar mai putea interesa și...

Obiective turistice Ținutul Buzăului

Citește

Cazări deosebite județul Buzău

Citește

30 obiective turistice Oradea

Citește

Top Atracții turistice Muntenia

Citește

Îți mulțumesc că ai citit acest articol până la final, sper că ți-a plăcut și că ai găsit informații utile. Dacă ai întrebări pentru mine, cunoști locuri inedite, îți dorești să afli informații despre o locație anume, nu ezita să îmi scrii în comentarii. 

Ne găsești și pe InstagramFacebook sau YouTube. Nu uita să ne dai Like, Follow și Subscribe.

Colaborează cu noi: www.nordiczen.ro 

Să ne auzim cu bine!

Autor Articol: © Alina Licuriceanu

Foto:© alinalicuriceanu