Grota Haiducilor – Geoagiu Băi

Grota Haiducilor își trage numele dintr-o legendă interbelică care povestește și despre o comoară ascunsă aici. Ne-am încercat și noi norocul și ne-am dus să căutăm comoara.

Traseu Grota Haiducilor
Traseu Grota Haiducilor @instatravel.ro
Grota Haiducilor

Unde se află și cum ajungi la Grota Haiducilor?

Grota Haiducilor se află în Stațiunea turistică Geoagiu Băi,  situată pe râul Clocota, la doar 5 km de orașul Geoagiu, respectiv 36 km de municipiul Deva, în județul Hunedoara.

Accesul către Grota Haiducilor se face din parcul stațiunii Geogiu-Băi durata drumeției fiind de aproximativ 10 minute.

De ce să vizitezi Grota Haiducilor?

Drumeția până la Grota Haiducilor este foarte frumoasă și scurtă, accesibilă tuturor. Traseul este prin pădure, pe un drum forestier și durează doar 10 min.

Cândva zona a fost foarte frumos amenajată, dovadă fiind numeroasele statui renascentiste care abia se mai văd din cauza vegetației neîngrijite.

Grota Haiducilor
@la-povestile-mele.blogspot.com/
Grota Haiducilor
@la-povestile-mele.blogspot.com/

Program și tarife de vizitare Grota Haiducilor

Acest obiectiv turistic se poate vizita GRATUIT la orice oră din zi, fiind deschis publicului în permanență.

Grota Haiducilor
@instatravel.ro
Grota Haiducilor
@instatravel.ro

Echipament necesar

Pentru acest traseu nu este necesar un echipament deosebit. După cum știi deja eu sunt mare fan Decathlon, găsești aici încălțările potrivite și confortabile pentru această drumeție.

Unde te cazezi în zona Grota Haiducilor - Geoagiu Băi?

Casa Dives - Transylvania

Casa Dives este situată la doar 17 km de Alba Iulia și la 24 km de Geoagiu Băi. Această proprietate cu aspect clasic este situată într-o clădire din anul 1850. La proprietate există și o cadă cu hidromasaj sub forma unui ciubăr rustic tradițional românesc. Fă o rezervare pe Booking aici.

404849391

Complex Daniel's

Complex Daniel’s se află în Orăştie, la 6 km de parcul acvatic Arsenal, respectiv la 12 km de Geoagiu Băi. Oferă un restaurant, parcare privată gratuită, piscină sezonieră în aer liber şi bar. Hotelul are grădină şi terasă. Rezervă pe Booking aici.

Băile Termale Romane Geoagiu Băi

Hotel Germisara

Oferind acces gratuit la o piscină interioară și un centru de fitness, hotelul spa Germisara este situat într-o zonă pitorească, liniștită din Geoagiu Băi. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit. Rezervă o cameră pe Booking aici.

Hotel Germisara

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, dacă ai întrebări pentru mine te rog să mi le adresezi în secțiunea din comentarii. 

Te invit să citești și alte articole din această categorie aici.

Sursă documentare articol:

www.la-povestile-mele.blogspot.com

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top