Blog de călătorii - Atracții turistice

Colaborează cu noi

Vrei să colaborezi cu noi?

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai observat deja că promovăm locuri frumoase din România, trasee pe munte, obiective turistice interesante, dar și cazări deosebite care spun o poveste.

Ne adresăm unui public select, iubitorilor de natură și de frumos, care știu să aprecieze atât locurile tradiționale, cât și pe cele moderne, din acest motiv ne alegem cu atenție partenerii cu care colaborăm. Ne dorim să scoatem în evidență doar locurile și oamenii care merită să-și facă auzită povestea.

Dacă ești o persoană de cinste și reprezinți un loc magic din țara noastră, ne-ar face o deosebită plăcere să ne cunoaștem și să-ți promovăm locația pe acest blog de călătorii, dar și pe contul de Instagram. Iată ce îți putem oferi:

1.Promovare pe cel mai fain blog de călătorii – www.instatravel.ro

Google este în continuare instrumentul numărul 1 în materie de promovare organică, însă puțini reușesc să se claseze pe primele locuri în rezultatele de căutare. 

Pentru noi SEO reprezintă o prioritate și ne mândrim cu faptul că suntem printre puținii care se clasează pe primele locuri în rezultatele afișate de motoarele de căutare, cu foarte multe cuvinte cheie, depășind alte site-uri consacrate din segmentul nostru. Poți verifica și tu acest lucru dând un search rapid pe Google pentru obiective turistice Timișoara, obiective turistice Iași, obiective turistice Brașov etc.

Ce îți oferim?

Vom scrie la noi pe blog un articol SEO nativ dedicat proprietății tale în care vom împărtăși impresiile noastre sincere de la locație. Acesta va fi accesibil către sute de mii de persoane lunar, pe viață.

Articolul va include informații foarte utile și valoroase pentru vizitatorii blogului nostru, numeroase fotografii realizate de noi, dar și un videoclip filmat cu drona și link-uri de recomandare către site-ul tău, conturile de social media, Booking (dacă proprietatea este listată) etc. 

Consultă rubrica noastră de cazări deosebite: https://instatravel.ro/cazari-deosebite/.

Pe lângă articolul pe care ți-l vom dedica, vom menționa proprietatea și la recomandări de cazare în articolele pe care le vom scrie despre obiectivele turistice din zonă. 

În decursul ultimului an ne-au vizitat blogul peste 1 milion de vizitatori unici, ce provin doar din trafic organic (motoare de căutare sau social media). Estimăm că cifrele se vor dubla în următoarele 365 de zile, iar tu poți profita din plin de vizibilitatea noastră gratuit.

trafic blog 28 zile 16 august
Trafic blog ultimele 28 zile
trafic blog 90 zile 16 august
Trafic blog ultimele 90 de zile
blog 365 - 16 august
Trafic blog ultimul an

2.Promovare pe Instagram

Este extrem de important să te promovezi și pe social media pentru că este locomotiva motoarelor de căutare. Chiar dacă impactul este imediat și pe termen mai scurt, de regulă Instagram este cel prin care aflăm de existența anumitor locații despre care vom căuta ulterior pe Google, deci nu prea se poate una fără alta.

Ce îți oferim?

Pe Instagram avem o comunitate de 14.8K, persoane interesate de călătorii. Te vom promova prin multe stories, pe care le vom salva în repere + cel puțin 1 postare și 1 reel în feed – numărul postărilor poate crește în funcție de cât de mult ne impresionează locația. 

instagram

3.Bonusuri & Servicii opționale

Bonus: Promovare articol din blog pe pagina noastră de Facebook & publicare filmare dronă pe canalul de YouTube & TikTok.

Opțional 1: Pentru un impact și mai mare în social media organizăm gratuit concursuri de tip Giveaway.

Opțional 2: Pentru un impact de lungă durată îți recomandăm să ne pui la dispoziție un cod de reducere pentru fidelizarea clienților care vor veni din partea noastră, de exemplu un discount în valoare de 10% de genul INSTA10.

Opțional 3: Contracost îți putem ceda drepturile de autor și putem edita conform cerințelor tale diverse materiale foto sau video.

Suntem siguri că acest pachet de promovare îți va aduce beneficii și satisfacție pe termen lung. 

Dacă dorești să colaborezi cu noi te rugăm să ne contactezi pe mail, telefonic sau folosind formularul de contact:

Formular de contact:

Scroll to Top