Vila Blanc – o cazare pur și simplu wow

Vila Blanc este pur și simplu o cazare de vis, situată în mijlocul naturii și concepută exact așa cum îmi place mie: design scandinav și atmosferă cozy!

Este absolut minunat să ai pădurea la doi pași, te relaxează instant aerul acela proaspăt și răcoritor. Dimineața parcă ești tot într-un vis când te trezești auzind zeci de păsărele cântând, iar seara te adoarme sunetul vântului care se plimbă printre frunzele copacilor.

Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Vila Blanc

Cât despre amenajarea interioară, cum am pășit înăuntru m-am simțit de parcă aș fi ajuns într-o revistă de design interior. Un spațiu minimalist, dar cu o atenție la detalii extraordinară, totul este așezat atât de bine încât natural găsești tot ceea ce cauți, parcă ai fi în propria casă de vacanță, se simte că este un loc creat din suflet și cu pasiune!

Vila Blanc - Văliug - Crivaia

Felicitări Vila Blanc, sunteți un exemplu pentru mulți din domeniul turismului și sper să vă treacă pragul doar turiști care să aprecieze tot ceea ce ați creat pentru noi, călătorii!

Apreciem dacă ne poți ajuta cu un Like, Share & Subscribe.

Cum ajungi la Vila Blanc?

Vila Blanc - Văliug - Crivaia

Vila Blanc (maps) este situată în Banat, în Comuna Văliug, jud. Caraș-Severin, la 3 minute de Ponton Casa Baraj și la o distanță de 30 km de Reșița, 130 km de Timișoara, 300 km de Cluj-Napoca, respectiv 480 km de București. 

Drumul este asfaltat până la proprietate, excepție ultimii 200 m, care se parcurg pe un drum forestier.

Dacă nu ai ajuns până acum în această zonă este musai să-ți programezi o călătorie aici, crede-mă, peisajele sunt fabuloase, în plus, indiferent de direcția din care vii, vei merge pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din România, pe TransSemenic! 

Vila Blanc - Văliug - Crivaia

Vila Blanc - A place to be

Totul miroase a nou, este foarte curat, îngrijit și decorat respectând cu rigurozitate cei 2 termeni care stau la baza amenajărilor feng shui: armonie și echilibru.

Au reușit să creeze acea legătură a interiorului cu mediul exterior, prin spațiile vitrate foarte mari și prin alegerea celor mai potrivite culori, decorațiuni, forme și țesături. Întreaga proprietate debordează de energie pozitivă!

Vila Blanc - Văliug - Crivaia

Vila Blanc este o căsuță pe 2 nivele (parter și mansardă), la fiecare nivel regăsindu-se câte un apartament cu intrare individuală. 

Curtea este foarte generoasă și amenajată practic: 2 zone de grătar (câte unul pentru fiecare apartament), un foișor închis cu șemineu pe lemne (iarna cred că este minunat), vatră de foc, locuri de joacă pentru copii, numeroase hamace și mobilier de grădină pentru relaxare.

Cireașa de pe tort: la cerere gazda îți va pune la dispoziție biciclete.

Vila Blanc - Văliug - Crivaia

Noi am stat în apartamentul By the Forest, adică la mansardă (are intrare separată). Acesta abia ce a fost inaugurat în mai anul acesta (2022) și dispune de 2 dormitoare cu pat dublu și baie proprie, living open space cu canapea extensibilă și bucătărie echipată complet, astfel poate găzdui maxim 4 adulți + 2 copii sau 6 adulți. 

Ambele dormitoare sunt foarte spațioase, iar paturile extrem de confortabile. Sunt curioasă ție care dormitor îți place mai mult 1 sau 2? Eu l-am ales pe primul 🙂

Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Dormitor 1 - By the Forest
Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Dormitor 2 - By the Forest

Livingul este inima casei, locul în care noi ne-am adunat, am petrecut timp prețios împreună și am admirat natura. Dacă mă crezi televizorul nu l-am pornit nici măcar 10 minute, ne-am bucurat doar de liniște și ne-am minunat într-una de frumusețea acestei căsuțe 🙂

Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Living - By the Forest
Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Vila Blanc

Grătar nu am făcut, în schimb am profitat de vatra de foc portabilă, cea de pe terasă, și am „gătit” niște marshmallow delicioase.

Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Zonă exterioară - By the Forest

Apartamentul de la parter, denumit By the Sun, a fost inaugurat în decembrie 2021 și dispune de 2 camere cu pat dublu, o baie în interior + o baie de serviciu, un living open space cu canapea extensibilă și bucătărie utilată complet. By the Sun, poate găzdui maxim 4 adulți + 2 copii sau 5 adulți.

Vila Blanc - Văliug - Crivaia
Apartament By the Sun

Date de contact Vila Blanc

Webite: https://vilablanc.ro/
Telefon: 0758 255 446
E-mail: contact@vilablanc.ro
Instagram & Facebook
Disponibilitate & Rezervări pe Booking aici.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 100 lei/persoană în funcție de sezon.

Rezervă acum unul din cele 2 apartamente de la Vila Blanc Văliug-Crivaia și primești 10% REDUCERE folosind codul INSTATRAVEL! 

Tot ce trebuie să faci este să le trimiți un email (contact@vilablanc.ro) sau să îi contactezi pe whatsapp ori telefonic (0758 255 446) și să le spui că vrei să folosești codul INSTATRAVEL pentru a beneficia de discount. Reducerea se va aplica pe loc. 

*codul este valabil pentru rezervările din perioada 26 august – 30 noiembrie și nu se aplică pentru vizitele efectuate după 30 noiembrie!

Obiective și atracții turistice de vizitat în zonă

Vila Blanc se află la doar câteva minute distanță de Lacul Gozna, respectiv de Ponton Casa Baraj, unde vara te poți relaxa pe șezlong alături de un cocktail delicios sau poți înota în apele lacului revigorante admirând pădurile seculare ce se oglindesc în acesta. De asemenea, tot de aici, poți pleca în plimbare pe un SUP, cu caiacul sau poți închiria o bicicletă electrică.

Iarna vino și bucură-te de peisajele desprinse din poveștile cu Moș Crăciun și profită de pârtia de schi Casa Baraj.

3 zone unice din Banat: Văliug – Trei Ape – Gărâna
Lacul Gozna
Iarna la Vila Blanc
Iarna la Vila Blanc

Nu pleca din Văliug până ce nu descoperi și Stațiunea Trei Ape și Satul Gărâna, am scris aici mai multe detalii despre ele: https://instatravel.ro/valiug-garana-trei-ape/

3 zone unice din Banat: Văliug – Trei Ape – Gărâna
Lacul Trei Ape

Un sejur de o săptămână nu-ți va ajunge și cu siguranță nu te vei plictisi, dacă îți plac drumețiile! Noi ne dorim să revenim și să facem o parte din traseele din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului.

Trasee turistice în Parcul Național – Cheile Carașului:

1. Gărâna – Semenic – IzvoareleNerei (Botul Calului): Bandă roșie 23,2 km
2. Reşiţa – Culmea Certej – Peştera Comarnic – Lacul Mărghitaş – LaculBuhui – Lacul Gura Golâmbului: Bandă albastră 43,9km 
3. Comarnic – Semenic: Cruce roşie 13,9km
4. Caraşova – Gârlişte: Cruce galbenă 3,7km
5. Dl. Certej – Şaua – Cioaca Mare: Cruce albastră 1,5 km
6. Crucea Iabalcei – Prolaz: Triunghi roşu 3,3km
7. Caraşova – Comarnic: Triunghi albastru 11,0 km
8. Anina – Gârlişte: Punct roşu 15,7 km
9. Cuptoare – Semenic: Punct albastru 13,8 km

Trasee turistice în Parcul Național - Cheile Carașului
© https://pnscc.ro/

Descoperă mai multe atracții turistice din Banat: https://instatravel.ro/obiective-turistice-banat/.

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, dacă ai întrebări pentru mine te rog să mi le adresezi în secțiunea din comentarii. 

Te invit să citești și alte articole din această categorie aici.

Cazează-te la Vila Blanc Văliug – Crivaia și împărtășește experiența pe instagram! Folosește hashtagul #instatravelro și dă-mi tag pe @alinalicuriceanu

2 thoughts on “Vila Blanc – o cazare pur și simplu wow”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top