După ce am publicat articolul cu itinerariul de 9 zile din Thassos, cele mai multe întrebări pe care le-am primit au fost legate de cât am cheltuit în această vacanță.
Las mai jos lista cu tot ceea ce am cheltuit noi, dar și alte informații legate de prețurile din acest sezon, sper să te ajute să-ți calculezi un buget orientativ, iar dacă nu ai mai fost niciodată în Thassos aici găsești ce poți vizita, iar aici tot ce trebuie să știi înainte să vii prima dată în Thassos.
Cuprins
1. Cât costă să închiriezi un șezlong în Thassos?
2. Cât costă o excursie cu barca în Thassos?
3. Tarife pentru jeep safari pe Ypsarion
4. Cât costă intrările la obiectivele turistice din Thassos?
5. Cât costă mâncarea și băuturile în Thassos?
6. Cât am plătit pe transport?
7. Cât am plătit pe cazare?
8. Buget total Thassos 9 zile
1. Cât costă să închiriezi un șezlong în Thassos?
Prețurile pentru închierierea șezlongurilor în Thassos diferă foarte mult de la o plajă la alta. În cele mai multe locuri ele se închiriază gratuit contra unei consumații minime de la bar (între 5 și 25 euro – în funcție de plajă), însă sunt și plaje la care prețul pentru închirierea șezlongurilor este destul de piperat, de 30 euro/șezlong și nu ai mare lucru inclus în acest tarif.
Cu cât o plaja este mai populară, cu atât închirierea șezlongurilor este mai scumpă, însă ține cont că statul la cearceaf sau pe șezlongul propriu este gratuit aproape peste tot, așa că dată pleci într-o vacanță cu buget redus, o umbreluță și un șezlong de plajă de pe emag sau banalul prosop te va ajuta să economisești foarte mulți bani.
În continuare am să îți las prețurile pe care care noi le-am găsit pentru închirierea șezlongurilor de la fiecare plajă la care am ajuns. Am să le enumăr în aceeași ordine din itinerariul de 9 zile.
*notă: perioadă de referință pentru tarife 1-10 iunie 2024
1.1. Paradise Beach este una dintre cele mai frumoase plaje a insulei Thassos, dacă nu chiar cea mai frumoasă plajă de aici, deci și printre cele mai căutate.
Pe plajă se găsesc 2 terase de unde poți cumpăra ceva de băut sau mâncat, iar pentru închirierea unui set de 2 șezlonguri cu 1 umbreluță trebuie să achiți 25 euro la a doua terasă, preț în care sunt insluse 2 băuturi și cafea, în timp ce la prima terasă care îți iese în cale costul este de 50 euro.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu, însă ține cont că plaja nu beneficiază de umbră naturală, așa că ia cu tine și o umbreluță.

1.2. Golden Beach este o plajă premiată Blue Flag, fiind deci printre cele mai curate din lume. Această plajă este mult mai lungă și mai lată decât Paradise Beach, vei găsi aici numeroase taverne și zone amenajate cu șezlonguri. În majoritatea locurilor șezlongurile se închiriază gratuit, cu condiția să faci o consumație minimă de 10 euro/șezlong, deci 20 euro de cuplu.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu, însă ține cont că plaja nu prea beneficiază de umbră naturală, așa că ia cu tine și umbreluța.


1.3. Marble Beach, cunoscută și sub numele de Saliara Beach, este cea mai vizitată plajă din insula Thassos și cea mai wow în ceea ce privește culoarea apei, dată de marmura albă care înlocuiește nisipul tradițional.
Deși aici sunt cele mai scumpe șezlonguri, 25 euro/pers. cu 2 băuturi incluse în preț (cafea, sucuri sau bere locală), cu greu vei găsi unul liber în sezon, așa că asigură-te că ajungi în jurul orei 9 dacă vrei să mai prinzi ceva. De la bar se pot achiziționa doar băuturi, nu au și mâncare.
Notă: se poate sta gratuit la prosop, dacă mai găsești loc unde să-l pui, plaja este destul de micuță, șezlongul propriu nici nu cred că intră în discuție în sezon, din cauza lipsei de spațiu. Eu îți recomand să mergi cu prosopul, să admiri locul, să faci o baie și să mergi mai departe.


1.4. Porto Vathy Beach se află în imediata vecinătate a plajei Marble Beach și este mult mai aerisită și ok la prețuri. Aici pentru 2 șezlonguri cu 1 umbreluță și 1 măsuță se solicită un tarif de 40 euro – sumă care poate fi folosită integral la bar sau la restaurantul de pe plajă, deci practic dacă faci consumație de 20 euro/pers. atunci șezlongurile sunt gratuite.
Notă: zona dedicată pentru a sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este generoasă, plaja nu beneficiază de umbră naturală, așa că ia cu tine și umbreluța.

1.5. Vathi Beach este o plajă privată ce aparține de hotelul Vathi Cove Luxury Resort & Spa, dar la care se permite accesul și celor care nu sunt cazați la hotel. Aceasta se află foarte aproape de Marble Beach, respectiv Porto Vathy Beach.
Tariful pentru închirierea unui șezlong este cel mai scump dintre toate plajele vizitate de noi și anume de 30 euro/pers./zi, iar în preț sunt incluse doar prosoapele de plajă, apă și accesul la piscina exterioară.
Este o plajă mică, cu un singur rând de șezlonguri, deci mult mai aerisită decât celelalte, așa că poate fi o opțiune dacă vrei să petreci o zi în liniște, pe o plajă cu iarbă. Apa mării este foarte asemănătoare cu cea de la Porto Vathy Beach.
Notă: aici nu se permite accesul gratuit la prosop sau la șezlongul propriu, deoarece este o plajă privată.

1.6. Medalia Beach, cunoscută și sub numele de Metalia Beach, este o plajă aproape sălbatică în care găsești o terasă de la care poți cumpăra băuturi și mici gustări. Am găsit amplasate pe plajă umbreluțe, deci presupun că în sezon se pot închiria și șezlonguri de aici, însă nu știu cu ce prețuri pentru că nu era nimic afișat.
Notă: zona pentru a sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este foarte generoasă.

1.7. Aliki Beach este și ea o plajă de neratat, mai ales că șezlongurile se închiriază gratuit dacă servești masa la una dintre tavernele de care aparțin.
Notă: zona pentru a sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este destul de limitată, Aliki Beach fiind o plajă foarte îngustă.

1.8. Glifoneri Beach este o plajă superbă, unde vei găsi și o tavernă ce oferă un peisaj la fel de frumos. Pentru închirierea unui șezlong am plătit 3 euro și nu am avut nimic inclus, dar a meritat.
Notă: zona pentru a sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu nu este nici foarte mare, dar nici mică, iar marele avantaj al acestei plaje este că beneficiază de umbră naturală de la pini.

1.9. La Scala este o plajă exclusivistă ca și design, dar cu prețuri foarte accesibile. Șezlongurile se închiriază gratuit, cu condiția unei consumații de 10 euro/pers. sau de 25 euro/pers. pentru cele din prima linie. Are și piscină exterioară, restaurant, iar zona cu băi și dușuri sunt o poveste. Eu îți recomand să petreci aici o zi întreagă.
Notă: este o plajă privată, deci nu se permite accesul cu propriul șezlong și nici nu am văzut pe nimeni care să stea la prosop.

1.10. Arriba Chill Out Beach este o plajă în stilul Vama Veche de acum vreo 20 de ani. Șezlongurile sunt gratuite aici dacă consumi orice de la bar, sau 3 euro dacă nu vrei să consumi nimic. Această plajă are marele bonus că beneficiază de foarte multă umbră naturală de la pini.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu, însă recomand să iei o cafea (3 euro) și primești șezlongul gratuit.

1.11. Livadi Beach este o plajă aproape pustie, totuși se găsește o rulotă de unde poți cumpăra ceva de băut. Pe plajă se găsesc câteva șezlonguri cu umbreluțe de închiriat cu 10 euro/pers., în preț nu este nimic inclus, cam scump aș zice eu ținând cont de ceea ce oferă plaja și de faptul că nu este potrivită pentru familiile cu copii mici, aș zice că este cel mai slab cotată din punct de vedere raport calitate-preț.
Notă: zona în care poți sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este foarte generoasă.

1.12. Arsanas Beach este o plajă sălbatică deci se poate sta doar gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu.

1.13. Pefkari Beach este o plajă foarte generoasă, unde se găsesc numeroase taverne și zone cu șezlonguri de închiriat. Majoritatea se închiriază gratuit dacă se face consumație de minim 10 euro de persoană.
Notă: zona în care poți sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este foarte generoasă.

1.14. Salonikios Beach este o plajă sălbatică deci se poate sta doar gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu.

1.15. Psili Ammos Beach este o plajă generoasă de unde se pot închiria șezlonguri gratuit dacă faci consumație la bar, nu ni s-a solicitat o consumație minimă.
Notă: zona în care poți sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu este generoasă.

1.16. Papu Beach este o plajă foarte frumos amenjată, cu pufuri șezlonguri și câteva corturi din nuiele, toate se pot închiria gratuit dacă se face consumație la bar, nu ni s-a solicitat o consumație minimă.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu în stânga sau în dreapta zonei amenajate.

1.17. Pachis Beach este o plajă foarte generoasă, perfectă pentru copii, iar închirierea șezlongurilor a fost de asemenea gratuită dacă consumai ceva de la bar, fără o consumație minimă impusă.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu în stânga sau în dreapta zonei amenajate.

1.18. Limenas Beach este o plajă de asemenea foarte generoasă, perfectă pentru copii, iar închirierea șezlongurilor a fost de asemenea gratuită dacă consumai ceva de la bar, nu era impusă o consumație minimă.
Notă: se poate sta gratuit la prosop sau cu șezlongul propriu.

Concluzii
Deși la prima vedere închirierea șezlongurilor poate părea scumpă în Thassos, în final se dovedește a fi aproape gratuită dacă alegi să le închiriezi de la plajele unde se solicită doar consumație și să nu uităm că ai opțiunea aproape peste tot să stai gratuit la cearceaf sau la șezlongul propriu așa că există variante pentru toate buzunarele.
Noi am vizitat câte 2-3 plaje pe zi, combinat cu alte obiective turistice din insulă, așa că au fost foarte puține locuri în care am închiriat șezlonguri și anume: la Glifoneri Beach 1 șezlong (atât mai era disponibil) cu 3 euro, la La Scala 2 șezlonguri – gratuit (consumație de 10 euro/pers), la Arriba Chill Out Beach – gratuit (consumație 3 euro/pers), la Pisli Ammos Beach – gratuit (fără consumație minimă) și la Papu Beach – gratuit (fără consmuție minimă impusă), în rest am stat la prosop gratuit.
Ținând cont de cele de mai sus și de faptul că prețurile erau la fel peste tot pe insulă la terase/taverne și de faptul că și dacă am fi stat la prosop consumație la bar tot am fi făcut, concret am cheltuit doar 3 euro pentru închirirea șezlongului de la Glifoneri, în rest au fost gratuite – bugetul alocat pentru consumațiile de la plaje le-am inclus la punctul 5.
2. Cât costă o excursie cu barca în Thassos?
Noi nu am reușit să ne facem timp și pentru o excursie cu barca, deși ne-am fi dorit foarte mult, prețurile pentru o astfel de experiență pornesc de la 18 euro/pers. și ajung la 50 euro.
Spre exemplu din Limenaria o excursie de 3 ore în perioada apusului costă 18 euro/pers. (în preț este inclusă o băutură), o excursie de 7 ore cu pauze pentru scăldat costă 32 euro/pers. (în preț sunt incluse cafeaua de dimineață și prânzul), în timp ce o excursie în jurul insulei durează 10.5 ore și costă 50 euro/pers. (cafeaua și prânzul sunt incluse).
Altă excursie disponibilă ar fi cu submarinul, care costă 20 euro și durează 3.5 ore. Mai multe detalii despre aceaste excursii găsești aici: https://dailycruisesthassos.gr/cruises/.
Din Limenas ai varianta de a alege o excursie în jurul insulei cu 35 euro (include barbeque la bordul corabiei) sau o excursie în jurul frumoaselor golfuri care costă 30 euro (include barbeque la bordul corabiei).
O altă variantă ar fi să închiriezi o barcă mică cu care să explorezi insula pe cont propriu. Nu este necesar permis și în general au capacitatea de 4-8 persoane.
Din ce ne-am interesat în mai multe locuri cel mai ieftin ar fi fost să închiriem o barcă din Pefkari unde ar fi costat 50 euro pentru o jumătate de zi sau 70 euro pentru toată ziua (în sezon prețurile cresc cu 10 euro), în Limenas prețurile erau considerabil mai mari ajungând și la 120 euro. La aceste tarife se adaugă și combustibilul pe care îl consumi.

3. Tarife pentru jeep safari pe Ypsarion
Cea mai faină experiență a noastră din Thassos a fost jeep safari pe Ypsarion. Pentru această aventură am plătit 65 euro (cash) pentru închirierea mașinii. Excursia a fost una pe cont propriu, fără ghid.
Am avut un Jimny cu 4 locuri care ne-a plăcut la nebunie. L-am închiriat la 10 dimineața din Limenaria și l-am înapoiat la ora 20. Nu a fost nevoie să lăsăm nici o garanție/depozit.
În acest articol găsești toate detaliile despre ruta pe care am parcurs-o, locația de unde am închiriat mașina și multe alte informații utile: https://instatravel.ro/jeep-safari-ypsarion-thassos/.

Pont: când am făcut simulare acasă pentru a închiria această mașină de pe site-ul rentacarpotos.gr ne afișa un preț mult mai mare, începând de la 120 euro, însă la fața locului, la biroul fizic ne-au spus că este 70 euro cu plata cu cardul sau 65 euro pentru plățile cash.


În total pentru jeep safari am cheltuit 75 euro (37.5 euro/pers) incluzând costul de închiriere al mașinii și benzina consumată (10 euro).
*posibil ca în sezon tarifele de închiriere să fie mai mari.
4. Cât costă intrările la obiectivele turistice din Thassos?
Din toată lista de aici cu 30 de plaje și obiective turistice am plătit bilet de vizitare doar la Muzeul Folcloric din Theologos, care a fost 3 euro (cash – nu are POS). În rest toate celelalte atracții turistice vizitate de noi au intrare liberă.

5. Cât costă mâncarea și băuturile în Thassos?
Dacă în alți ani difereau prețurile de la o terasă la alta, anul acesta mi s-a părut că prețurile de la terasele de pe plajă erau cam la fel peste tot. Pornesc de la 2.5 – 3.5 euro pentru o cafea grecească, un latte este între 5 și 6 euro, la fel ca și limonada, iar pentru un suc acidulat sau o bere am plătit între 4 și 5 euro, în schimb apa la sticlă de jumătate este foarte ieftină chiar și la multe taverne, aceasta costă doar 50 de cenți (inclusiv la La Scala).
Spre exemplu noi pe băuturi la terasele de pe plajă am cheltuit în medie 15 euro/zi/2 pers., adică câte o cafea grecească și o limonadă sau bere la amiază + apă cât cuprinde (nu am inclus băuturile de la masă). Noi nu prea consumăm în general mult alcool sau sucuri acidulate, dar ai mai sus prețurile pentru a-ți estima bugetul.

În ceea ce privește mâncarea la taverne, ca și la băuturi prețurile sunt cam la fel peste tot, mâncărurile tradiționale sunt mai ieftine, în timp ce fructele de mare sunt ceva mai scumpe. Las mai jos câteva exemple de prețuri de unde am mâncat noi, notele de plată au fost pentru 2 persoane.
În satul Kastro la Kastro Taverna (foarte bună mâncarea) pentru 1 tzatziki, 1 kontosouvli chiken, 1 musaka, 1 limonadă și 2 cafele am plătit 36.7 euro.

În Theologos la Stelios Taverna am plătit 28 euro pentru 2 cafele, 1 limonadă, 1 suc, 1 tzatziki și 2 souvlaki, desertul a fost din partea casei.

La Ambrosia în Limenas am mâncat cel mai bine și pentru 1 tzatziki, 1 bake feta cheese, 1 souvlaki, 1 porție de scoici, 1 limonadă și 1 pahar de vin am plătit 39 euro. În a doua seara, tot la Ambrosia pentru 1 musaka, 1 porție de ardei și roșii umplute și 2 beri am plătit 26 euro.

La Golden Beach pe plajă la Fist Art Restaurant pe 2 beri și un platou mare cu fructe de mare pentru 2 persoane și o porție de cartofi prăjiți am plătit 45.5 euro, iar desertul a fost din partea casei.

Pe plajă la Glifoneri Taverna pentru 1 beka feta cheese, 1 porție de calamari prăjiți, 1 porție de creveți, 1 apă, 1 cola am plătit 35 de euro, din partea casei am primit o felie de pepene.

La plajă la La Scala pe 1 pizza, 2 cafele, 4 ape și 2 sucuri am plătit 35 euro.

La Karnagio Beach Bar pe 2 limonade și 2 tortilla am plătit 28 euro, iar clasicul gyros prin Limenas a fost în medie 5 euro, în timp ce deserturile de tip baclava sau bomboanele lor tradiționale au fost în medie 4 euro.

La supermarket prețurile sunt mai mari decât la noi, dar mult mai mici decât la terase, spre exemplu o bere este 1.75 euro versus 5-6 euro la terasă. De la supermarket ne-am luat apa, multe fructe și câteva gustări, echivalentul unei mese/zi. Pentru cumpărăturile de la supermarket și gustările de tip gyros am mai cheltuit în medie 10 euro/zi.

În concluzie noi am cheltuit în medie 60 euro/zi/2 persoane pentru mâncare, la taverne, băuturi pe la terase și cumpărăturile de la supermarket, dar ține cont că noi mâncăm în general doar de 2 ori pe zi, din care am fost doar o dată la tavernă.
În total în 9 zile noi am cheltuit pentru mâncare și băuturi 540 euro, respectiv 270 euro/pers.
6. Cât am plătit pe transport?
În Thassos nu există aeroport, așa că ne-am decis să mergem cu mașina, mai ales că este cea mai apropiată insulă de România.
Traseul parcurs a fost următorul: Brașov – București – Ruse (graniță) – Veliko Tarnovo (popas 1 noapte) – graniță Makaza (BG) / Nymphaia (GR) – Komotini – Portul Keramoti (ferryboat) – Thassos.
În total cu tot cu pauze, timpul de așteptare în port, drumul cu ferry și drumul de mașină, am făcut undeva la 13 ore, dar cu popas de 1 noapte în Bulgaria și la dus și la întors. Ruta detaliată am creat-o pe Google Maps aici.
*cel mai apropiat aeroport de insula Thassos este cel din Kavala, situație în care poți lua ferry tot din Kavala, atât doar că este un pic mai scump și durează mai mult.

Taxe de drum
– Taxă pod Bulgaria = 15 lei la dus și 2 euro la întors, total 25 lei (dus-întors).
– Vinietă Bulgaria = am luat vignietă de weekend și la dus și la întors, care este valabilă de vineri de la prânz până duminică la miezul nopții. Am plătit pe ea 23 lei (9 BGN), total 46 lei.
– Taxe de autostradă Grecia: spre deosebire de drumul de anul trecut spre Zakynthos unde am plătit taxe de autostradă fără număr, până în Thassos am plătit o singură taxă de autostradă în valoare de 1.8 euro, total 3.6 euro (dus-întors).
– Taxe ferry din portul Keramoti 35 euro/sens, astfel: 5 euro/pers/sens, respectiv 25 euro/mașină/sens (dacă ai mașina sub 4.25 m lungime este mai ieftin cu 5 euro). În concluzie pe ferry am plătit în total 70 euro dus-întors pentru 2 persoane + 1 mașină. Nu se face rezervare pentru trecerea cu ferry, sunt foarte multe pe zi și circulă la un interval de 30 de minute, undeva de pe la 7 dimineața și până pe la 22.
– Combustibil 270 euro = 1350 lei (dus-întors) + drumurile zilnice pe insulă. Încearcă să faci plinul înainte să ieși din Bulgaria, în Grecia benzina este mai scumpă.
În concluzie transportul până în Thassos și pe insulă ne-a costat în total 356 euro = 1780 lei, respectiv 178 euro = 890 lei/pers, incluzând toate taxele de drum, benzina și ferry.
7. Cât am plătit pe cazare?
Noi ne-am învățat din celelalte excursii prin insulele grecești să ne căutăm o cazare fără piscină spa și fără facilități de genul all inclusive, asta pentru că ne place să explorăm insula de la un capăt la celălalt și practic nu suntem la hotel decât atunci când dormim, iar mâncarea de la taverne este delicioasă, majoritatea sunt afaceri de familie. Cu atât mai mult anul acesta când avem casa în construcție am căutat o cazare la un buget cât mai redus, așa am ajuns la Danae Hotel din Limenas, Thassos la care am plătit doar 180 lei/noapte, deci 1440 lei (290 euro)/8 nopți de cazare, respectiv 720 lei (145 euro)/pers.
Sincer, deși are un scor de 9.6 pe Booking, tot aveam ceva emoții la banii aceștia, dar a fost o cazare cu un raport calitate preț excelent. Hotelul era proaspăt renovat, mirosea tot timpul frumos, camerele erau îngrijite, nimic rupt sau stricat, apa caldă mereu, presiune bună la duș, iar la servicii ireproșabil, ne-au schimbat prosoapele zilnic, lenjeria de 3 ori în 7 zile, curățenie zilnic, aveam expresor în cameră și în fiecare zi ne lăsau 2 capsule pentru cafeaua de dimineață, a fost așa cum ar fi firesc să fie la orice hotel, dar uneori firescul lipsește din ecuație. Ah, și avea și parcare privată în spatele hotelului.
Locația a fost top, deși așa s-a nimerit, nu am căutat expres cazare în Limenas. Danae Hotel este la doar 5 minute de mers pe jos de port și Limenas, fiind și capitala insulei Thassos este și cea mai mare localitate, dispunând de cele mai multe taverne, magazine etc.
Dacă vrei să te cazezi la Danae Hotel, îi găsești pe Booking aici. Ține cont că este o proprietate Adults only.

Alte recomandări de cazări din Thassos am menționat aici.
8. Buget total Thassos 9 zile
Bugetul nostru de călătorie pentru 9 zile, 2 persoane în perioda 1-10 iunie a fost de:
Șezlonguri = 3 euro
Excursie Jeep Safari = 75 euro
Transport = 356 euro
Mâncare și băuturi = 540 euro
Cazare = 290 euro
Suveniruri + diverse = 236 euro
TOTAL 1500 euro ⇒ 750 euro / pers.
În categoria de suveniruri am inclus 2 sticle de ulei de măsline de 5 litri (64 euro/buc), 20 euro pentru magneți de frigider și o cană, iar diferența de 88 euro am cheltuit-o la farmacie pentru niște picături de ochi și de ureche și pe o cartelă e-sim cu internet.
Bugetul poate fluctua foarte mult în funcție de perioada în care alegi să mergi și de zona în care te cazezi.
Sunt curioasă ce părere ai despre bugetul nostru de călătorie, din punctul meu de vedere aș tinde să zic că ne-am descurcat chiar bine ținând cont că am stat 9 zile. Cu siguranță nu ne-am lăfăit, dar nici nu ne-am abținut să ne facem poftele.
Îți mulțumesc că ai citit acest articol, dacă ai întrebări pentru mine te rog să mi le adresezi în secțiunea din comentarii. Nu uita să citești și articolul: Thassos – TOP 30 Plaje & Obiective Turistice de Vizitat.
Te invit să citești și alte articole din această categorie aici.
Descoperă insula Thassos și împărtășește experiența cu noi pe Instagram!
Folosește #instatravelro și dă-mi tag pe @alinalicuriceanu.
Multumesc mult pentru prezentare, foarte concisa si clara, imi va fi de un real folos in septembrie pentru vacanta din Limenas Thassos unde ajung pt.prima data.🙏🤗
Cu mare drag. Daca ajungeti pentru prima data s-ar putea sa va ajute si aceste 2 articole: https://instatravel.ro/thassos-de-vizitat/ si https://instatravel.ro/thassos-sfaturi-de-calatorie/. vacanta frumoasa sa aveti!
Pingback: Cât costă închirierea unui șezlong pe insula Thassos, în 2024! Prețurile practicate pe plajele preferate ale turiștilor români - Chef de Vacanta
Desi nu ma mai intereseaza Thassos de vreo 17 ani, admir modul extra-documentat in care ati scris articolul, felicitari!
Multumim pentru aprecieri!
Vă mulțumim din suflet ptr toate detaliile sejurului vostru în Thassos ,cu detalii la milimetru . Acum putem să ne facem o părere despre cum o să ne aranjam și noi concediu începând din 14 septembrie cu plecare din Germania, căci aici trăim. Nu am rezervat nimic dar sint sigur că o să găsim ceva ptr o pereche .
Cu mare drag! Aveti si lista cu plaje si obiective turistice de vizitat in Thassos aici: https://instatravel.ro/thassos-de-vizitat/.